Horoscop Fecioara pentru luna Decembrie 2017

Horoscop Fecioara pentru luna Decembrie 2017:

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Sanatatea fizica si psihica

horoscop fecioara pentru luna decembrie 2017

Horoscop Fecioara pentru luna Decembrie 2017 – Bani

Te asteapta o luna foarte incarcata,foarte complicata, iti revin o multime de obligatii pe plan profesional. Incepi sa produci mai mult decat pana acum si te face sa ai o satisfactie ridicata. Este o luna interesanta, cu o multime de lucruri palpitante, ai parte de obstacole, realizari, stres si bucurie. Este o luna inchegata in oportunitati, din care poti castiga mult in prezent, dar si pentru viitor. Ai parte de o perioada foarte palpitanta, in care cooperarea ta se ridica la cote maxime.

Horoscop Fecioara pentru luna Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

Tandretea  este mult mai intensa decat de obicei, in care dai dovada de afectiune. Luna asta o sa fie o atmosfera relaxanta, intima si interesanta. Este posibil ca alaturi de persoana iubita sa luati anumite decizii in ceea ce priveste casa, cooperarea cu persoana iubita poate fi mai buna ca pana acum. Este posibil sa creezi niste momente incredibile cu persoana iubita, niste momente amoroase, incitante, si de ce nu si erotice. Esti in jurul persoanei iubite si nu o scapi din ochii.

Horoscop Fecioara pentru luna Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

In aceasta luna poti avea mici piedici, care te pot stresa destul de mult, dar cu rabdare si cu ajutorul persoanei iubite tot stresul se va duce foarte repede.  Nu te stresa si framanta pentru lucruri marunte, ai alte lucruri mult mai importante de dus la bun sfarsit. Ar trebui sa intr-o anumita perioada a lunii sa iti rezervi cateva zile pe care sa le dedici relaxarii si odihnei, pentru a ridica fortele iar in picioare. Ramai calm si da dovada de bun simt indiferent de situatia in care poti fi expus in aceasta luna.

Vezi si Horoscop Leu Decembrie 2017

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.