Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Balanta

Horoscop lunar Martie 2018 | Balanta

Horoscop lunar Martie 2018 | Balanta

Horoscop lunar Martie 2018 | Balanta prezice ca este timpul sa ne concentram asupra aspectelor emotionale ale vietii, cum ar fi fericirea si responsabilitatile familiale. Sectorul de sud al horoscopului este aglomerat cu mai multe planete. Problemele profesionale si ambitiile personale pot astepta.

Alti oameni si interesele lor vor fi o prioritate in aceasta luna. Acest lucru se va potrivi naturii dumneavoastra inerente si nu veti avea nici o problema de a colabora cu ceilalti pentru a va atinge obiectivele. Social, farmecul si capabilitatile vor fi importante, iar zodia Balanta are o multime de beneficii.

Mai mult de 60% din planete nu va sunt favorabile in aceasta luna si acest lucru va face viata obositoare. Acest lucru va scoate in evidenta punctele forte si slabiciunile dumneavoastra si veti fi o persoana mai dura cu un caracter puternic dupa ce va confruntati cu greutatile din viata.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Balanta

Viata profesionala va fi o provocare, iar ritmul in birou va fi agitat. Veti fi incarcati cu responsabilitati suplimentare in martie 2018.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Balanta

Situatia financiara va fi delicata pana la data de 21 a lunii, dar va avea o imbunatatire remarcabila dupa aceea. Miscarea retrograda a lui Pluto, Planeta dumneavoastra de bani va va obliga sa va limitati activitatile financiare si sa va reduceti cheltuielile in martie 2018.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Balanta

Dragostea este alimentata de planeta ta de dragoste, de Marte si de Soare in timpul lunii. Desi pe tine si pe partenerul tau va intereseaza foarte mult dragostea, amandoi aveti diferite activitati pe care sa le implicati. Daca sunteti in stare sa ajungeti la un compromis, dragostea va fi stimulanta. Puteti chiar sa va planificati un copil in martie 2018. Daca compatibilitatea cu Balanta se afla deja intr-un conflict grav, ar putea exista o hotarare decisiva pentru un divort.

Cei singuri isi vor gasi dragostea printre prieteni si prin activitati legate de sport si divertisment.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Balanta

Sanatatea este foarte decenta in timpul lunii, dar trebuie sa fiti prudenti si sa acordati suficient repaus dupa 21. Veti fi interesat de dieta si rutine de fitness pentru a ramane in forma. Aspectele planetare nu sunt favorabile pentru exercitiile de dieting și detoxifiere.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Fecioara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link