Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni

Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni

Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni
Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni prezice ca obiectivele profesionale si succesul domina asupra ta luna asta. Acest lucru se datoreaza faptului ca puterea planetara este localizata in sectorul nordic al horoscopului. Problemele familiale si preocuparile psihologice pot fi lasate in urma pentru moment pentru zodia Gemeni. Veti avea o viata dinamica, iar ritmul progresului in viata dumneavoastra va fi spectaculos.
Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Gemeni

Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni preconizeaza ca abilitatile dumneavoastra profesionale sunt recunoscute de catre conducere. Va ridicati treptat, treptat, dar sigur. Pe langa influentele planetare, sunteti propulsati in cariera dvs. de colegi si de membrii familiei. Acest lucru va va forta sa lucrati din greu si sa va atingeti obiectivele pe frontul profesional.

Capacitatile dumneavoastra de comunicare se imbunatatesc in mod semnificativ datorita influentei lui Mercur,  si ar trebui sa fii eficient si sa ai un impact asupra colegilor tai.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca mai bun, personalitatea Gemeni nu va avea nici o problema in obtinerea unei oferte. Oamenii de afaceri isi vor extinde forta angajatilor.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Gemeni

Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni  indica faptul ca perspectivele monetare sunt luminoase si sigure in timpul lunii. Influenta Lunii poate fi simtita in castigurile dvs. si in modelul de cheltuieli. In prima jumatate a lunii, veti face destui bani si veti cheltui bani in a doua jumatate a lunii.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Gemeni

Relatiile pentru Martie 2018 sugereaza ca relatia cu sotul / sotia sau partenerul de dragoste va fi problematica pana in 21. Lucrurile pot fi controlate cu o anumita toleranta de ambele parti. Dupa aceea, dragostea se va apropia de tine si de partenerul tau.

Relatia familiala este puternica in aceasta luna. Cercul dumneavoastra de prieteni devine din ce in ce mai mare si va veti face prieteni noi, iar puterea ta de influenta devine tot mai accentuata. In timpul celei de-a doua jumatati a lunii, prieteniile dumneavoastra vor fi supuse unui proces, iar cele puternice vor ramane intacte.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Gemeni

Previziunile din Martie 2018 indica faptul ca perspectivele de sanatate sunt luminate de miscarea rapida inainte de Mercur. Trebuie sa aveti grija sa nu va intindeti prea mult pana in data de 21 a lunii. Va puteti imbunatati sanatatea prin delegarea slujbei tale si prin salvarea energiei fizice si mentale.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Taur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link