Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Leu

Horoscop lunar Martie 2018 | Leu

 

Horoscop lunar Martie 2018 | Leu

Horoscop lunar Martie 2018 | Leu prezice ca sarcinile de cariera si succesul personal se ridica asupra aspectelor familiale si emotionale ale vietii. 

Cele mai multe planete sunt situate in jumatatea de vest a graficului in Martie 2018. Va puteti nimeri țintele cu ajutorul altora. Exista nevoia de a se adapta oamenilor si situatiilor pentru personalitatea Leului. Acest lucru va face o schimbare majora in caracterul dumneavoastra de baza, iar pe termen lung va fi benefic pentru dumneavoastra.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Leu

Astrologia prezice ca perspectivele carierei sunt excelente in aceasta luna si trebuie sa fii recunoscator pentru contactele si partenerii tai sociali. Va exista o imbunatatire a statutului si a recompenselor financiare.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Leu

Mercur retrograd va avea un impact pozitiv asupra finantelor dumneavoastra in aceasta luna. Experienta si abilitatile tale financiare sunt excelente si vei putea lua decizii solide cu privire la proiectele tale financiare. Proiectele care au fost in asteptare vor vedea lumina zilei.

Obtineti asteptarile dumneavoastra financiare cu ajutorul altor persoane si efortul dumneavoastra este minim. Prin urmare, este important sa construiti contacte sociale bune, care sa va ajute in organizarea fiscala. Veti avea bani excedentari pentru lichidarea imprumuturilor in asteptare. Pe masura ce altii sunt importanti in aceasta luna, puteti spori succesul financiar ajutand pe altii sa obtina prosperitatea monetara.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Leu

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Leu prezice ca dragostea este in centrul etapei in aceasta luna si va fi foarte satisfacatoare si fericita. Cautati perfectiune in momentele romantice. Relatiile vor fi pline de dragoste si pofta si vor dura.

Venus va va ajuta sa dezvoltati relatii romantice si noi prietenii. Dragostea se gaseste printre colegii dumneavoastra de rang inalt si de rang superior. Partenerii de dragoste pot fi gasiti in medii spirituale sau in centre academice.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Leu

Exista o crestere accentuata a starii de sanatate si a nivelului de energie din cauza aspectelor bune ale Soarelui. Soarele va va imbunatati aspectul, iar ingenuitatea dumneavoastra va fi fenomenala. Ar trebui sa aveti mai mult interes pentru detoxifierea corpului si a sufletului. Toate obiceiurile si trasaturile negative ar trebui aruncate din corp.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Rac

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link