Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Rac

Horoscop lunar Martie 2018 | Rac

Horoscop lunar Martie 2018 | Rac

Horoscop lunar Martie 2018 | Rac prezice ca majoritatea planetelor se afla in sectorul nordic. Ambitiile de cariera vor fi foarte puternice si vor fi accentuate in continuare de prezenta Soarelui in cariera. Progresul in cariera dumneavoastra va fi pretuit de membrii familiei, deoarece acestia sunt si beneficiarii.

Forta planetara este situata in jumătatea de vest a diagramei pentru personalitatea Racului. Prin urmare, colaborarea si adaptabilitatea sunt importante pentru a va atinge obiectivele in viata. Trebuie sa va folositi abilitatile sociale pentru a realiza lucrurile dorite. Asertivitatea si independenta nu vor fi de mare ajutor.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Rac

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Rac prezice ca atmosfera de la birou va fi minunata. Veti fi interesati sa calatoriti in strainatate din motive oficiale si personale. Aceste lucruri vor fi fructuoase cu o planificare adecvata. Vor exista progrese rapide in cariera dupa data de 21. Marte si Luna va vor ajuta, de asemenea.

Perspectivele pentru imbunatatirea abilitatilor profesionale prin formare avansata si educatie apar in cursul lunii.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Rac

Horoscop lunar Martie 2018 sugereaza ca situatia financiara va fi excelenta in aceasta luna. Va exista claritate in proiectele financiare. Veti fi nemilosi in executarea planurilor dumneavoastra financiare.
Inteligenta financiara va fi buna si va fi apreciata de superiori. Veniturile din cariera contribuie semnificativ la castigurile dumneavoastra in aceasta luna.
Investitiile speculative cu riscuri calculate vor fi profitabile dupa data de 20. Sprijinul acordat de batrani si seniori si noile oportunitati financiare oferite de acestia vor contribui generos la bogatia zodiei Rac.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Rac

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Rac precizeaza ca dragostea si relatiile vor fi complexe dupa 20 si necesita manevrarea degetelor. Daca sunteti deja intr-o relatie, va asteptati la unele probleme dupa 20. Singurele sunt preocupate de probleme profesionale, iar oamenii din zodia Rac au putin timp pentru iubire si dragoste.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Rac

Previziunile de sanatate indica faptul ca sanatatea va fi fabuloasa pana in data de 21 si poate fi mentinuta in continuare cu destule relaxari si pauze. Luna are o mare influenta asupra aspectului si nivelului de energie in aceasta luna. Pana in data de 17, vitalitatea dumneavoastra va fi mai mare. Se poate reduce pe parcursul lunii.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Gemeni

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link