Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Sagetator

Horoscop lunar Martie 2018 | Sagetator


Horoscop lunar Martie 2018 | Sagetator prezice ca problemele familiei impreuna cu problemele emotionale vor domina problemele profesionale si succesul exterior. Acest lucru se datoreaza concentratiei planetelor din jumatatea sudica a horoscopului in timpul lunii.
Exista o tendinta din partea dumneavoastra sa va inrobiti in copilarie si sa intelegeti progresul pe care l-ati facut in viata. Tehnicile de vindecare spirituală va vor interesa in aceasta luna. Dupa data de 21, aspectele legate de Jupiter va vor oferi energie nelimitata, iar personalitatea Sagetatorului se va indragosti de dorintele personale si activitatile placute.

Accentul va fi pus pe ceilalti si pe interesele acestora. Harul social si cooperarea cu altii devin importante. In luna martie 2018, aveti o sarcina dificila de armonizare a independentei cu adaptabilitatea.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Sagetator

Perspectivele de cariera sunt luminoase in aceasta luna, datorita ritmului de avansare al unui numar mare de planete. Accentul va fi pus pe realizarea obiectivelor. Viata va fi hectica la locul de munca pentru zodia Sagetatorul.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Sagetator

Progresul financiar se va baza pe asocierile legate de familie, cu ajutorul membrilor familiei si a tranzactiilor cu proprietati. Cheltuiesti multi bani pe membrii familiei care au nevoie de sprijinul tau financiar. Banii vor fi, de asemenea, cheltuiti pentru renovare casei.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Sagetator

Dragostea si romantismul vor fi viguroase datorita impactului lui Jupiter si Mercur. Farmecul personal este sporit si sexualitatea Sagetatorului este capabila sa atraga partenerii romantici cu usurinta. Singuri vor gasi dragoste si cauta parteneri intelectuali. Exista oportunitati pentru vacante romantice cu persoana iubita.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Sagetator

Sanatatea va fi fabuloasa in aceasta luna. Ar trebui sa va odihniti suficient dupa data de 21 a lunii prin recurgerea la tehnici de relaxare in martie 2018 in timpul retrogradului Mercur.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sagetator estimeaza ca finantele sunt dictate de membrii familiei si dragostea vietii va fi activa. Sanatatea si cariera vor fi minunate.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Scorpion

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link