Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Scorpion

Horoscop lunar Martie 2018 | Scorpion

Horoscop lunar Martie 2018 | Scorpion prezice ca preocuparile familiei si aspectele psihologice ale vietii vor domina in aceasta luna. Obiectivele profesionale si realizarile lumesti nu vor fi atat de importante.

Majoritatea planetelor se muta in jumatatea de vest a graficului in aceasta luna. Va exercitați abilitatile sociale pentru a va atinge obiectivele in viata. Altii iti vor controla viata si situatiile vor dicta succesul tau. Colaborarea si adaptabilitatea sunt cheia succesului personalitatii Scorpionului.

Aceasta luna este ideala pentru a revizui progresul diferitelor proiecte pe care Scorpionii le-au initiat mai devreme. Modificati planificarea si actiunile necesare pe baza evaluarii dumneavoastra in luna martie 2018. Daca credeti ca trebuie sa va imbunatatiti personalitatea, va sfatuim sa continuati si sa efectuati transformarile necesare.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Scorpion

Perspectivele de cariera sunt influentate de Uranus. Vor aparea modificari in profilul dumneavoastra de activitate si va veti imbunatati abilitatile profesionale. Daca cautati locuri de munca mai bune, va sunt oferite. Familia poate fi o sursa de angajare in luna martie 2018.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Scorpion

Din punct de vedere financiar, aceasta luna este o luna infloritoare. Venitul de la locul de munca este principala sursa de venit. Oportunitatile financiare vin prin membrii familiei, autoritatile guvernamentale si membrii corporativi.

Banii pot fi facuti prin investitii riscante si investitii speculative. Puteti sa va puneti surplusul in aceste proiecte. Proiectele legate de sanatate vor da rezultate bune. Problemele juridice cu autoritatile pot fi soluționate dupa data de 20.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Scorpion

Scorpionii vor fi interesati de placere in aceasta luna. Veti fi ocupat cu socializarea si divertismentul. Dragostea si distractia sunt toate patrunzatoare. Familia va avea parte de o multime de petreceri si intalniri. Unele persoane vechi pot incerca sa se intoarca, dar nu vor reusi. Familia va va ajuta in formarea unor noi relatii de dragoste.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Scorpion

Sanatatea va fi fara pete in aceasta luna. Veti avea mai mult interes dupa a doua saptamana pentru a va imbunatati sanatatea. Accentul va fi pus pe masurile de precautie pentru evitarea defectiunilor si va ramane in forma prin stimularea metabolismului.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Balanta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link