Refresh loader

Horoscop lunar Martie 2018 | Taur

Horoscop lunar Martie 2018 | Taur

Horoscop lunar Martie 2018 | Taur

Horoscop lunar Martie 2018 | Taur prezice ca ambitiile din cariera si din viata profesionala prezinta un punct foarte important in luna Martie. Dispui de o forta incredibila pentru controla oamenii si situatiile. In aceasta luna, cei din zodia taur sunt nevoiti sa isi asume mai multe responsabilitati.

In prima parte a lunii, spiritualitatea va deveni importanta in viata dumneavoastra. Veti fi interesati de studii care va vor dezvalui personalitatea interioara. Ati putea fi supusi viziunilor mistice si perceptiilor extrasenzoriale.

Horoscop lunar Martie 2018 | Cariera Taur

Perspectivele carierei sunt mai stralucitoare cu miscarea lui Venus intr-o pozitie eminenta in horoscopul dumneavoastra. Va puteti aatepta la apreciere de la varstnici si veti fi recompensati cu statut imbunatatit si salarii mai bune. Familia va sprijini ambitiile de cariera ale Taurului.

Horoscop lunar Martie 2018 | Situatia financiara Taur

Previziunile financiare sugereaza ca situatia monetara se imbunatateste radical comparativ cu cea din luna precedenta. Inteligenta financiara este excelenta si veti putea gestiona investitiile si proiectele financiare cu o mai buna convingere si incredere. Castigurile vor avea parte de o marire.

Vei avea sprijinul financiar al persoanei iubite in aceasta luna. In plus, toti membrii familiei va incurajeaza in activitatile financiare. Prietenii si persoanele apropiate va ajuta, de asemenea, sa va indepliniti obiectivele financiare dupa 15 Martie.

Horoscop lunar Martie 2018 | Dragoste si relatii Taur

Previziunile astrologice arata ca viata de dragoste va fi minunata pana in 20 Martie si va deveni mai complexa dupa aceea. Pe parcursul lunii pot aparea confliecte intre dumneavoastra si persoana iubita. Viata sociala cu prietenii si cei apropiati se va dezvolta pana la data de 20 a lunii. Dupa ce aceste lucruri spirituale vor domina viata dumneavoastra.

Horoscop lunar Martie 2018 | Sanatate Taur

Previziunile arata ca sanatatea va fi mult mai buna comparativ cu luna precedenta. Masajele si noile rutine de sanatate vor fi benefice.

Horoscop lunar Martie 2018 | Taur prezice ca sanatatea, cariera si situatia financiara arata o imbunatatire marcata. Relatia cu persoana iubita va fi problematica.

Vezi si Horoscop lunar Martie 2018 | Berbec

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link