Horoscop Rac Decembrie 2017 | Bani | Dragoste | Sanatate

Horoscop Rac Decembrie 2017

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Santatea fizica si psihica

horoscop rac decembrie 2017

Horoscop Rac Decembrie 2017 – Bani

O luna interesanta si palpitanta, plina de experiente si surprize noi. Este o luna foarte incarcata pentru zodia rac, ai multe de rezolvat, uneori poti avea deficiente de concentrare si poti avea moralitatea scazuta la un moment dat. Insa, avand in vedere toate astea, veniturile substantiale nu intarzie sa apara, ceea ce iti ofera o satisfactie incredibila. Treci prin multe situatii din care poti invata multe lucruri noi si utile. De-a lungul lunii, apar sanse peste sanse prin care ai ocazia de a da situatiei financiare o noua culoare.

Horoscop Rac Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

Relatia amoroasa si viata de familie este strans legata de cea profesionala in aceasta luna. Datorita faptului ca ai o luna foarte incarcata, nu il ti departe pe partenerul de viata si il implici in activitatile pe care le desfasori, indiferent pe ce plan sunt. Amandoi sunteti bucurosi de faptul ca reusiti ca colaborati bine impreuna. Nici viata sexuala nu sta departe, relatia sexuala dintre voi capata noi forme. Viata erotica dintre tine si persoana iubita naste noi pasiuni si experiente in Decembrie. Treci prin multe lucruri palpitante, lucruri care raman in amintirea ta mult timp.

Horoscop Rac Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

Este posibil sa apara si mici probleme de sanatate pe parcursul lunii, insa, cu tratamentul necesar problemele de sanatate vor disparea repede. Nici probleme din trecut pare sa nu te lase, ai momente in care iti amintesti de probleme minore, pe care ar trebui sa le inlaturi din viata ta luna asta. Ar trebui sa planifici o mica perioada destinata tie, care sa te relaxeze si sa iti inlature gandurile negative. N-ar fi rau sa ti sportul aproape de tine, o sa iti ofere o noua forma de energie si relaxare. Se poate ca stilul tau de viata sa parcurga noi drumuri luna asta.

Vezi ce spune si Horoscop Gemeni pentru luna Decembrie 2017.

 

Nu uita sa te abonezi pentru a fi la curent cu ultimele noutati de pe blog!

[rainmaker_form id="4866"]

 

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Poveste despre verisoara mea si implant dentar - OnGabs

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.