Horoscop Scorpion Decembrie 2017 | Bani | Dragoste | Sanatate

Horoscop Scorpion Decembrie 2017

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Sanatatea fizica si psihica

horoscop scorpion decembrie 2017
Horoscop Scorpion Decembrie 2017 – Bani

In aceasta luna te axezi pe castiguri favorabile. Chiar daca te mai impiedici din cand in cand, asta nu te opreste, continui sa cauti oportunitati noi, analizezi fiecare detaliu si incerci sa extragi bani din orice lucru.  Este posibil sa pui in practica un proiect care iti poate aduce un venit interesant si este posibil sa dai peste noi oportunitati luna asta. Insa, nu te arunca prea mult si nu face cheltuieli peste limita pe care ti-o permiti, altfel, risti sa faci anumite datorii pe care nu le vrei.

Horoscop Scorpion Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

Forma ta fizica extraordinara te ajuta sa creezi momente speciale alaturi de persoana iubita. Alaturi de persoana iubita poti colabora si in acelasi timp sa faci anumite cheltuieli. Pasiunea dintre voi sta la cote mari luna asta, sunteti foarte interesati unul fata de altul si nu va dati deoparte cand unul dintre voi are nevoie de afectiune. Impreuna, gasiti noi oportunitati si solutii pentru viitor. Dai un randament imens in relatie luna asta, poti avea parte de lucruri care te indeamna sa iti depasesti limitele setate pana acum.

Horoscop Scorpion Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

In general, ai o stare de sanatate excelenta si energica, insa, nu ar fi rau sa faci exercitii fizica mai des ca de obicei. Dar, nu face excese, fie ca este vorba despre sport sau altfel, excesele iti pot afecta starea de sanatate.  Familia va fi langa tine daca, o sa ai o perioada in care starea ta de sanatate nu este atat de buna si te simti slabit, poti avea toata increderea in familie.

Vezi si Horoscop Balanță Decembrie 2017

Nu uita sa te abonezi pentru a primi horoscopul zilnic si cele mai noi articole direct pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.