Horoscop Taur 19, 20, 21 si 22 Octombrie 2017

Horoscop Taur 19, 20, 21 si 22 Octombrie 2017

Horoscop Taur Joi, 19 Octombrie 2017

Daca vei fi invitat dupa-amiaza la o intrunire tentanta, insa s-ar putea sa vina invitatia intr-un moment nepotrivit. Iti va fi propus sa te incluzi intr-un nou proiect care iti va spori veniturile, acest impuls este dat de catre o femeie. Cu dragostea si sanatatea veti sta exceptional azi.

Horoscop Taur Vineri, 20 Octombrie 2017

Vei fi ajutat de catre partenerul de viata sa descoperi de ce nu a mers ceva prea bine si ai esuat, asta te va face sa eviti pe viitor aceleasi greseli. Mai pe seara vei iesi la intalnire cu prietenii, care te va face sa te simti iar in largul tau si sa te simti extraordinar de bine, insa nu iti descarca nervii nereusitei tale pe cei de langa tine.

Horoscop Taur Sambata, 21 Octombrie 2017

Nu te lasa influentat de propunerile interesante care ti se aduc, gandeste cum trebuie inainte sa iei o decizie. Iti va fi propusa o colaborare care iti va surade din prima sau vei castiga o anumita suma de bani. Daca esti singur si nu ai un iubit sau o iubita vei cauta partenerul potrivit.

Horoscop Taur Duminica, 22 Octombrie 2017

Ai grija la propunerile de colaborare, este posibil ca partenerii de afaceri sa aiba interese ascunse care pot sa aduca incurcaturi, intentii si interese ascunse ale partenerilor sau colaborarilor. Ar fi excelent sa incerci sa te odihnesti putin si sa dormi cat de bine se poate din punct de vedere al sanatatii.

Vezi si Horoscop Berbec 19, 20, 21 si 22 Octombrie 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.