Refresh loader

Horoscop Taur pentru luna decembrie 2017

Horoscop Taur pentru luna decembrie 2017

Horoscop Taur pentru luna Decembrie 2017

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Sanatatea fizica si psihica

Horoscop Taur pentru luna Decembrie 2017

Horoscop Taur pentru luna Decembrie 2017 – Bani

Partea financiara pare sa fie pe primul loc luna aceasta. Primesti si cauti tot fel de oportunitati pentru a colabora cu noi oameni, dorinta ta de a majora venitul in aceasta luna sare peste limita. Este posibil sa intri intr-o afacere care iti va aduce niste bani de care chiar ai nevoie in aceasta luna, deoarece investitile si cheltuielile pe care le faci in decembrie sunt nespus de mari. Atat tu, cat si familia sunteti foarte multumiti de castigurile de care veti avea parte de-a lungul lunii. Insa, nu te lasa tentat placerii de a cheltui banii foarte inutil, administreaza-ti banii cu atentie.

Horoscop Taur pentru luna Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

Viata sentimentala merge pe noi drumuri in aceasta luna, ai parte de schimbari placute in viata de cuplu. Ai un curaj si un interes foarte mare in fata familiei. Pare sa fie o luna foarte armoniasa pentru zodia taur. Pasiunea si dorinta fata de persoana iubita intra intr-un peisaj de poveste, alaturi de experiente placute, incitante, active. Dar, nici gelozia nu sta departe de tine in aceasta luna, foloseste gelozia cu atentie, profita de gelozie doar cand este necesar, altfel, risti sa iti superi partenerul de viata. Viata de familie in pragul sarbatorilor decurge intr-un cadru calduros si placut.

Horoscop Taur pentru luna Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

Este posibil sa te neglijezi singur intr-un moment al lunii, pentru ca esti prea interesat de cei din jur, iar pe tine te arunci pe marginea drumului. Ar trebui sa iti oferi atentie si tie, sa nu isi neglijezi sanatatea, starea psihica si fizica. Relaxarea te cuprinde din toate partile in aceasta luna, dar nu inainte sa treci prin niste momente care te zapacesc. Ar trebui sa lasi o parte din problemele minore de-o parte luna asta, sa te bucuri linistit de momentele placute care apar in pragul sarbatorilor.

Vezi si Horoscop Berbec pentru luna Decembrie 2017

Cateva lucruri despre zodia taur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link